Дом > Новости > Садржај
Анализа смјера за печаћење лим индустрије у Кини
Apr 29, 2016

"У Кини алата пословне" преглед: лим индустрије као важна индустрија у индустрији за обраду метала, је темељ механичке производне индустрије, који одражава на нивоу развоја конкурентности земље у производњи технологије. Лим индустрије и своје производе у аутоиндустрији, електронике, телекомуникација, медицинска опрема, машине, бродоградња, авијацију и друге области, користећи широку. Лим индустрије у брз развој у исто време, и даље постоје неке мане неког предузећа.

Прво , печатиране лим развоја индустрије у нашој земљи од шест смерова

Као лим производње центара у свету, Кина вољу додатно напредак фирме са кинеског процеса интеграције у глобалном економском окружењу и економска моћ расте брзо, Кина је постала најдинамичније економских региона у свету. Унапређивање економских објеката у Кини, индустрија је развила зрелији и релативно низак рада кошта, је постао глобални компаративну предност лим производње центра, лим производње извозу развој функције.

Центрирање статус јачање први наступ у у последњих неколико година хардверских производа од пуне раст извоза: главни златни лим производи раста извоза су изнад производње раста, више изнад домаћем тржишту продаје раста; главни златни лим производи пуну цвјетања, не само електрични алат, и ручни алат, и изградњу хардверских производа ове традиционалне извоза великог повећања класе производа је висока, а yиqиан извоз део је мало вероватно да ће електрични производи кухиње и купатила производа 2004 године раст извоза такође је очигледно. На огромном тржишту и центра гравитације да привуче додатно трансфер центар производње лим мултинационалних компанија у Кини.

Интер потврђени сарадња ће знатно ојачати

У окружењу глобалне конкурентности, како би се набавите повољну конкурентни положај и побољшати своју конкурентност, индустријски капитал је била друга тема индустрије. 2004 супор, Вантаге је навела, хбл је такође навео напоре, тржишта Ван Хоа капитала операције не би остао са меиyа реструктурирање нису успели да зауставе у Гуангдонг. Из перспективе капитал, ширење Тренутна главна карактеристика је главни град интензивирала. Са становишта конкуренције, повећао се у сарадњи са ресурса дијељење међу предузећима.

Поларизација предузећа ће се додатно погорша у

У наредних неколико година ће бити период велике брзине осцилација лим индустрије, директна последица овај шок је у тренду поларизације у кампу бренд кухиња лим проширен. Заиста способни да преживимо на тржишту у наредних година је очекивани лим компанија је апсолутно не толико сада. Лим индустрији овај шок ће донети велике могућности, резултат шок би био да се на тржишту рационалније.

Све више жестока битка између улазне канале

Због презасићености домаће кухиње металних производа, повећава квалитет притисак, канал је постао један од кључних фактора конкурентне, све више жестока битка за канал. С једне стране, произвођач апарата за кухињу је ојачао контролу над малопродајне Терминал, трудити да умањи продајне циклусе, спаси Трошак продаје, продајне канале, за професионални развој, ентерприсе продаје модел може да се прилагоди разним тржишту правцу. Са друге стране, продаје тренд у развоју великих кућних апарата ланац успону статуса, контролу капацитета индустрије, учествовали су и углавном предводи произвођач пре водећу конкурентност цена. Велики трговаца на мало, са покривеност своје широке тржишта, подесите размеру и коштати предности у цене производа, плаћања за доставу за производњу Ентерприсе контроле ће бити све више побољшане.

Конкуренције на тржишту ка вишег квалитета производа, висока технологија садржај као конкуренција напредовала, свих грана индустрије лим профитне марже комбиноване, све више смањене собу за цену. Све више предузећа је препознао да конкурентност цена сама не могу да граде језгра конкурентности, не дугорочни развој упути, да истражите нове путање развоја. Многи хардвер компаније повећање инвестиција у технологија, развој нових производа са високом технологијом, диференцијације производа као и развој одрживог предузећа, траже ново тржиште захтева, нове тачке економског раста (унесена као мале кућне апарате и друге сличне индустрије), да бисте остварили одрживог развоја.